Kies voor kwaliteit

Bel 0487 52 25 24 0487 52 25 24

Professionele vloerder en tegelzetter voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Meko Pleisterwerken - Vloer--en-tegelwerkenOf u nu uw bestaande vloer wil renoveren of meteen opteert voor een gloednieuwe vloer voor uw nieuwbouwwoning, als vloerder in Houthalen-Helchteren staat Meko Pleisterwerken steeds klaar om uw project tot een succesvol einde te brengen. Uw wensen nemen daarbij te allen tijde een centrale plaats in.

Droomvloer voor elke woning

Dat de vloer van uw interieur in grote mate bepalend is voor de uitstraling en de sfeer van uw woning, daar zijn velen het over eens. Van keramische tegels voor een modern effect tot een binnenvloer in natuursteen voor een interieur met een tijdloos karakter, de mogelijkheden zijn legio. Geen idee welke tegels het meest geschikt zijn voor uw woning? Laat u begeleiden door ons professioneel advies. Zo bent u 100% zeker dat u de juiste keuze maakt.

Tegelwerken voor uw badkamer en keuken

Hoog tijd om uw badkamer of keuken in een nieuw kleedje te steken? We helpen u graag met een uitgebreide badkamerrenovatie voor uw woning in Houthalen-Helchteren of daarbuiten. Is uw budget wat beperkter? Dan bekomt u al een totaal andere look voor uw badkamer of keuken met frisse wandtegels. Van modern en eigentijds tot klassiek en landelijk: we zijn bijzonder onderlegd in nagenoeg alle afwerkingsstijlen.

Benieuwd wat wij als vloerder voor u kunnen betekenen? Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier voor bijkomende inlichtingen of een gratis prijsofferte.