Kies voor kwaliteit

Bel 0487 52 25 24 0487 52 25 24

We renoveren uw badkamer volgens de regels van de kunst

Meko Pleisterwerken - BadkamerrenovatiePlannen om uw badkamer te renoveren in regio Houthalen-Helchteren? Op de expertise van Meko Pleisterwerken kunt u alvast rekenen. We hanteren een totaalaanpak waarbij we uw renovatie onder handen nemen van A tot Z.

Service waarop u kunt vertrouwen

Bij het renoveren van een badkamer komt vaak meer kijken dan eerst gedacht. Gaat het om een totale verbouwing van uw badruimte? Dan dienen er verschillende werken uitgevoerd te worden die u beter allemaal mooi op elkaar laat afstemmen om een onovertroffen resultaat te bekomen. Gaande van pleisterwerken en het installeren van uw nieuwe sanitaire toestellen tot een kwalitatieve afwerking met vloer- en tegelwerken: Meko Pleisterwerken levert het totale plaatje.

Evenwichtige balans tussen esthetiek en functionaliteit

Elke badkamer is uniek en dat reflecteert zich ook in onze werkwijze. We werken volledig op maat van uw wensen en specifieke noden, zonder daarbij uw budget uit het oog te verliezen. Bovendien vinden we een evenwichtige verhouding tussen esthetiek en functionaliteit essentieel. Op deze manier realiseren we badkamers die beantwoorden aan een hedendaagse levensstijl en uitblinken in comfort en kwaliteit.

Klaar om uw badkamer te renoveren? Neem dan vandaag nog contact op met Meko Pleisterwerken in Houthalen-Helchteren voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel.