Gyplat & Stucanet

Meko Pleisterwerken werkt met de beste materialen. Goede ervaringen hebben wij met Knauf-gyplatplaten (gipsplaten met glasvezel) en Stucanet (soepele panelen van gelast gaas, verweven met geperforeerd karton). De combinatie geeft een snelle en veilige bouwmethode met prachtig resultaat!
Wenst u meer informatie of een afspraak voor een gratis offerte? U kunt contact opnemen via het webformulier of telefonisch op het nummer 0487 52 25 24. 
Gyplat
Gyplatplaten zijn gipsplaatsen met glasvezel en zo wordt het product sterker. 
Stucanet
Met Stucanet wordt de realisatie van alle plafonds, schuine wanden eenvoudige mogelijk, en dat in alle omstandigheden. Het bevestigen van de panelen om de 15 cm gebeurt aan de houten onderconstructie (balk, keper of lat) met verzinkte krammen, nieten of nagels, of aan een metalen onderconstructie met verzinkte ringnieten of binddraad. Stucanet is een paneel van gelast gaas uit verzinkte staaldraden met een geperforeerd karton verweven. De perforaties zijn ovaal om een goed doordringen van de mortel rond de draad toe te laten. Het is een drager voor gips of kalkcementmortel en is gemakkelijk te knippen, te plooien en te verwerken.
De ovale perforaties in karton laten toe dat de eerste pleisterlaag zich maximaal kan vasthechten en aldus een stabiel geheel bekomen wordt. Door de oplossing Knauf-gips met Stucanet te kiezen verkrijgt u een veilige en snelle bouwmethode. Wij hechten bijzonder veel waarde aan uw gemak en veiligheid.

Gegevens

Meko Pleisterwerken
Varenstraat 104
B - 3530 Houthalen-Helchteren
GSM: 0487 52 25 24
E-mail: info@meko-pleisterwerken.be

Ondernemingsnummer:
BTW BE 809930105

Openingsuren: enkel op afspraak

Stratenplan