Pleisterwerken

Meko Pleisterwerken staat garant voor de beste kwaliteit en professionele afwerking. Daarom werken wij met de topmerken Lambert 33X en Knauf MP75.
U kunt bij ons terecht voor alle binnen- en buitenpleisterwerken, of het nu om een enkele muur gaat of een heel gebouw. Meko Pleisterwerk beschikt over ervaren en gedreven vaklui en de juiste apparatuur om uw bepleistering perfect af te werken. Vanzelfsprekend hoort daar ook het proper houden en opgeruimd achterlaten van de werf bij. Als extra service wassen wij ook nog de ramen en deuren in de door ons gebruikte ruimtes!

Wenst u meer informatie of een afspraak voor een gratis offerte? U kunt contact opnemen via het webformulier of telefonisch op het nummer 0484/437 565.
  • Bij Meko Pleisterwerken kunt u terecht voor alle binnen- en buitenpleisterwerken van zowel kleine als grote werken.
  • Er wordt enkel kwaliteitsmateriaal gebruikt van de merken “Lambert 33X” en “Knauf MP75”.
  • De pleister wordt altijd machinaal aangebracht en bij slecht bereikbare plaatsen en kleinere werken wordt het met de hand aangebracht. De nodige grondering wordt door ons aangebracht om een perfecte hechting te garanderen.
  • Alle werken worden mooi en opgeruimd achtergelaten.
  • Ramen worden altijd afgeplakt en de ramen en deuren worden altijd door ons team gewassen. Mooi afgewerkt en gekuist!!!!
  • Wenst u meer informatie, contacteer ons dan vrijblijvend via ons nummer 0487 52 25 24. Gratis prijsofferte.

Gegevens

Meko Pleisterwerken
Varenstraat 104
B - 3530 Houthalen-Helchteren
GSM: 0487 52 25 24
E-mail: info@meko-pleisterwerken.be

Ondernemingsnummer:
BTW BE 809930105

Openingsuren: enkel op afspraak

Stratenplan